Nu är påsken över. Vilka härliga dagar vi haft! Sol alla dagar utom igår och då passade vi på att köra och titta på lite konst. Blev Sätesholm, Hörröd, Gussaröd, Kivik, Maglehem, Olseröd och till sist Degeberga! Sen när vi var hemma kom solen fram igen!! Så det blev till att grilla vår kvällsmat.

Har fällt en del träd och mycket har landat i hästarnas sommarhage, så vi har röjt där hela helgen och är nu nästan klara att laga stängslen. När vi väl har fått undan allt kommer far och strör gödning, så om några veckor skall hästarna förhoppningsvis kunna njuta av en större hage och mycket grönt gräs!!
Har dessutom hunnit med svågerns 55-årsfest samt bjudit barnen på Påskbuffé.

Robin har varit halt så ridningen på honom har legat nere ett par veckor, verkar nu till att vara bra igen, men låter honom vila lite till så vi inte försämrar det igen. Ville rider vi på, men blir bara i hagen då Robin blir heltokig om vi tar Ville ifrån honom. Kanske hög tid att träna bort detta…….

Har passat en GD hane i helgen, som tur är har han p-stav, då Cassandra varit i höglöp!! Han var inte så värst intresserad, men det var Cassandra!! Vågade dock inte ta några chanser så då vi inte var ute och gick/sprang med dem fick de vara åtskilda!! Men Per blev sugen på att skaffa en hane, får se om jag lyckas få honom på andra tankar!!

Hoppas ni alla haft en lika bra Påsk!

Birgitta