Vissa personer anser att det är själva resan som är det roligaste medans andra anser att det är själva planeringen innan som står för det givande, det enda man är överens om är att när man väl nått målet så är det ju bara att börja om från början. Rätt lustigt men när man väl nått toppen finns det bara en väg därifrån och den går nedåt nåja nog med filosofi.

Själv är jag en person som vill att allt skall hända med en gång så att jag sysslar med djur är egentligen enbart självterapi för här gäller det ha tålamod och planera samt att det är ju få andra som ger så mycket tillbaka. Så nu är vi i full gång med att planera en ny kull ja det vill säga att parning kommer att ske i slutet av året och valpar blir en fin julklapp förhoppningsvis.

Att tiken är grundpelaren i en uppfödning vet vi alla men nu har jag lyckats få frugan med mig i mina planer att köpa in en hane så även detta ligger i planeringen så nu är det bara det där tålamodet som krävs men eftersom jag skall inom affären snart skall jag se om det går att köpa bitvis eller i klump.

PÅL