Nej inte gick det att köpa tålamod inte ens på burk. Om det har hänt något sen sist oja vi städar för fullt i hagarna samt byggt en altan och hunnit grilla lite.

Planerna för hundarna rullar på ringträning i eftermiddag med lilltjejen utställning nästa två kommande helger, fader för nästa parning med Anna snart klar skall bara åka och hälsa på han först så att vi vet vad vi köper. Har även en hane på gång hoppas att allt klaffar de kommande dagarna så att vi snart kan lägga ut lite bilder på våra nya vänner.

Hästarna har börjat få lite grönt gräs att äta vilket alltid är omtyckt slängde däremot ut katten i morse han hade lite svårt för att hålla tyst. Undra just vad som var på gång i morse har ju ett matvark som gärna väcker en klockan fem och undrar om inte frukosten kan komma lite tidigare just idag, men i morse rullade hon över och upp på mig och tyckte vi kunde ligga och kela istället för att äta så frukost blev det inte förrän klockan åtta men mycket kel.

Nej nu skall jag ha lite frukost dax att steka lite ägg.

PÅL