Jag tillhör dem som anser att finns det regler skall man följa dessa om inte blir det ju kaos.

Fast ibland tycker man ju att med tanke på hur pass bra man sköter sig så kan man ju ändra lite på vissa normer ja fast bara ja då för annars går det ju rent åt skogen. Visst är vi glada att Sverige är rabiesfritt och det är ju självklart att man måste följa reglerna så vi inte får in det, just här kan man tycka att om man nu är så ordentlig som jag så skulle det få finnas vissa kryphål för inte kan det finnas andra med samma ordning på sina saker som jag för då blir det för många. Det kan ju inte vara meningen att man skall behöva vänta sååååå länge på att få hem en familjemedlem tänk om han inte vill känna vid oss om han får vänta för länge.

Som jag skrev innan så är det där med tålamod inte min starka sida och när jag väl bestämt mig så vill jag att allt skall hända bums, men det vill inte myndigheterna. SÅ man kan säga att jag går i väntans tider just nu och får så göra en låååååååång tid, visst kan man jobba på att förändra regler men just dessa är rätt bra.

Har faktiskt lite bilder på vår nya kille men de behåller vi så länge här hemma tills han finns på plats i Norden så vi vet att allt gått bra.

PÅL