Jodå helgen blev trevlig. Larv gick som förväntat båda tjejern fick sina ettor trots att domaren var rätt generös blev jag glad med tanke på att träning ger belöning.

Även töserna fick sin belöning idag tog bägge två och for in till Hässleholmsgården i morse och tog en runda på 7 km så att de fick sträcka ut efter gårdagen.

Hästarna har även de fått lite skoj färdigställde staketet på sommarhagen idag så att de kunde komma ut par timmar för att intaga lite färskt gräs vilket var uppskattat. Solen har varit med oss hela dagen och lyst upp vår tillvaro så nu känner man sig lagom trött.

Sverige tog dessutom brons i hockey VM vilket jag tycker var bra gjort. Nu är det laddning för nästa helg så lilltjejen kan vara lika duktig då samt att Bello skall få visa sig från den magra sidan, även han behöver lite socialträning och Anna får ju också följa med. Sen är det ju bara par veckor kvar tills vi får träffa lillkillen om allt går som planerat, är ute och tittar på bilderna varje dag för att intala mig själv att vi gör rätt.

PÅL