Jaha så sitter man här igen, djuren har fått sitt barnen är matade tog en fuskis idag drog igång grillen och la på lite hamburgare men men alla är nöjda.

Frugan skulle bli sen idag va något med jobbet sa hon nåja. Har precis haft kontakt med uppfödaren till lillkillen han mådde kanon och var en liten kelig figur fick jag reda på, han skulle nog landa den 23/5 om allt fungerar.

Har gått en runda där ute och tittat, visst borde det delas ut EU-bidrag till alla oss som bor på landet så att vi kan ändra och bygga om allt efter vi känner för det så att landsbygden hålls vid liv istället för att dör ut, vi har ett dagis snett emot vårt som läggs ner nu till sommaren och med det försvinner det sista som fanns kvar här. Om ekonomin hade tillåtet skulle man köpt upp det och haft hundar där ja det är ju stort har eget kök inhägnad tomt och sandlådor att gräva i.

Som ni märker är tankarna på helt annat håll men skall försöka hålla mig lite till.

Som tur är blir det ny utställning på lördag det brukar skingra tankarna, skall även bli kul att se de andra om jag räknar rätt blir det fyra komodianter och Anna förstås, ses då.

PÅL