Nu börjar det närma sig om inget händer så kommer jag att få träffa min kille på fredag visst känns det lite pirrigt, som en liten paket man skall öppna utan ha en aning om innehållet. Vi kan bara hoppas att han stämmer överens med fotona vi fått och att det är rätt hund. Jag håller som bäst på att lära flickorna här hemma hu rangordningen skall se ut sedan nu är nämligen inte jag den enda hane i huset.

Tro mig det är inte sett ur en konkuranssida utan snarare som en liten könsfördelning, här hemma kvoteras det om allt så det är jag som har hand om städning, matlagning,trädgårdskötsel,barnpassning,djurhållning,tvättning strykning vägrar jag så det är anledningen till att jag alltid har skrynkliga byxor och skjorta på utställningarna så nu vet ni det. Men i framtiden är vi två som är på denna sida int fan för jag vet hur jag skall lära hunden att tvätta och laga mat men i bästa fall kan han göra mig sällskap, en ska vara gla för det lille.

PÅL