Äntligen!!!!!!! mycket skall man lära sig innan man kan påstå man varit med. Idag var vi i Danmark för att ta emot vår nye, detta kan ju inte va så svårt eller hur.

Först fick vi vänta sen fck vi vänta sen kom han då till slut, fast vi fick bara se han på andra sidan av ett fönster det visade sig att vetrinären i Amsterdam hade glömt stämpla papperna vilket i sin tur innebär att då kan vi inte få ut honom.

Sen följde en himla massa strul som man inte ens skulle kunna förbereda sig på om man ens ville, som tur var hade vi med oss en person som både kunde hantera situationen och inte enbart behålla lugn utan även skänka det samma. Så efter några timmar var han lagligt i landet där han skall vara tills vi kan hämta hem honom. Så nu består det endast tålamod jo jag glömde säga att han var precis allt det där vi ville ha.

PÅL