Så nu har man hunnit med att sansa ner lite, varit i kontakt med uppfödaren och berättat att allt var väl med killen och att han var på riktigt pusshumör när han kom ut ur sin bur. Vi hade en diskussion om hur vida vi skulle lägga ut bilder på han eller ej men kom fram till att vi väntar nog någon månad till så han hinner växa till sig lite.

Han lär ju bli nästan åtta månader innan han kommer hem till oss vilket känns, men vi kommer att hälsa på honom ofta.

För övrigt har vi bestämt att slanka ner Anna lite innan hon skall paras samt att öka upp träningen för både henne och Cassandra som för tillfället är mer brun än svart, rätt typiskt nu när man fått en tik som faktiskt är rätt snygg så har hon en skitfärg. Hoppas verkligen att den faller i fällningen har ju varit med om det förr.

Gällande hästarna så har vi en som är riktigt dålig i ena benet för tillfället så även där behövs lite extra tid, men hoppas det rättar till sig snarast.

Nej nu har solen dykt fram så då är det dax att dra ner gardinerna och sätta på en film.PÅL