Ja så vaknade man då till sist endast för att upptäcka man blivit dunderförkyld heljobbigt. Regnet fortsätter att strila ner så det blir till att jobba inne idag, men det finns säkert att göra därmed. Näösta vecka är det dax att hälsa på lillkillen igen om han inte regnat bort alltså.

Varit lite snålt med utställningar sista tiden men vi skall försöka ta igen detta, hoppas bara att Cassandra skall bli svart snart, Akis har tagit sig bra nästan tjock jättekul att se han som alltid fått höra att han är mager, Anna är på diet och hårdträning snart kan man se en midja på damen, Bellerofon är som han är tror fortfarande att svansen är en jätte propeller och lägger inte på trots god aptit, Shiraz får vänta några månader till innan han ser en utställning i Sverige behöver en hel del träning. Bia är och förblir gårdshund ja hund och hund som hon uppför sig vet man inte riktigt vad hon är ganska mycket Scooby Doo i henne.

Nä resten av dagen får gå åt att försöka bota förkylningen om det inte vore för att man är chaufför ikväll skulle det finnas många olika kurer att tillgå men nu får det duga med te och vila.

PÅL