Jaha så var det dax för lite Larsson tur igen.

I förrgår åkte vi till Tyskland för att gör ett lite inköp av de varor som det fins gott av i sverige men av någon lustig anledning till ett mycket högre pris, nu när vi ändå var på väg så var det lika bra att stanna till i Danmark för att besöka lillkillen.

Han hade blivit frisk det svullna huvudet började se ut som en G-D och ögonen såg nästan glada ut dessutom kastade han sig oss i famnen när vi kom in, nästan så husse blev lite rörd. Just nu tror jag det kan bli något av den där grabben. Med oss på färden var stortjejen och en av hennes kompisar nu sov de mest av tiden men de stunder de vaknade till var trevliga.

Resan gick bra och inga större fadäser inträffade ja det vill säga lite utanför Malmö är det vägarbete där de delat av trafiken till en vägbana där alla skall mötas och detta var under den så kallade rusningstrafiken, rätt lustigt men just där på vägarbetet dog vår bil ja altså dog dog den drog en sista suck och sa farväl, det var en sån stund då barnen vaknade till liv och satte sig upp för att inse vad som hänt. Som tur är brås dottern på far sin så de öppnade fönstret tog upp en flaska champa och börja skrika vi har tagit studenten till de stackarna som ansåg vi hade gjort en dum parkering. Visst var det en och annan av vägarbetarna som var framme för att konstatera att det blir lite väl dyra öl det där och en och annan som ansåg att vi kunde nog ha kul ändå.

Som tur är finns det få bilproblem som inte går att lösa med pengar nu sulle jag kunna berätta vad det kostar att bärga en minibuss från Lund till Hässleholm men det tänker jag inte göra kan bara säga att det inte vad jag rekommendera som semestertripp. Sen skall vi inte prata om vad mekanikern vill ha för att hon skall rulla igen. Har jag berättat att tvättmaskinen gick i sönder förra veckan och vad de kostar. Midsommar firar vi här hemma en jäkla tur att päror är gratis och fisken är billig.

GLAD MIDSOMMAR önskar vi blir inte förvånad om det blir lokala skurar över >Nävlinge PÅL