Ja så har det då hänt ozonskiktet håller på att ta slut ja iallafall i Nävlinge, ni vet den tiden då hundarna ligger i varsin hörna på gården och knappt orkar skälla längre. De få gånger de reser sig är när de skall välta ut vattenspannen för att påpeka att de minsann inte dricker något annat än nypumpat och kallt vatten.

Själv tilllhör jag de som gärna sitter i skuggan när det är sommar har totalt tappat lusten för att solbada, frugan däremot kan inte dra sig därifrån så i år var jag tvungen att bygga ett altandäck så hon har någonstans att sitta när hon leder arbetet här hemma ni kan inte ana hur mycket hon anser att jag har att göra.

Helgen är bokad så då blir det inget gjort hemma men sen kommer det ca två veckor med lite fritid oj vad jag hoppas det blir svalare tills dess.

Ha det bäst

PÅL