Idag var vi nere och hälsade på lillkillen samt hade lite ringträning, allt som allt en bra dag med trevliga människor och fina hundar. Alltid kul att se en hel dröse G-D släppa loss utan sina hussar och mattar. Att sen få knyta kontakt med lillkillen är alltid kul idag var han speciellt trevlig visade upp sitt glada ansikte samt följde bra trots vi knappt känner varandra.

Fick även en möjlighet att se hanen som vi tänkt använda till Anna, nu återstår lite funderingar och sen mer funderingar innan beslut tages. Att ta en kull innebär ju så mycket att fundera över och sen måste man fundera lite till skulle det bli bra så måste man ju hitta ansvarsfulla köpare så man inte behöver gå runt och oroa sig för hur de små har det. Sen finns det ju ett ansvar gentemot sig själv att man kan stå för vad man genomför för att kunna fortsätta en bra avel. Men som en bakant så fint uttryckte det, detta är vad vi gör så se till att göra det bra.

Får se om vi hinner med lite marknad nästa vecka och med lite tur så får vi lite sommar med, ha det så bra.

PÅL