Har nu konstaterat att jag nog inte bör ha semester………

Sista arbetsdagen innan semestern, reser sig inte Ville. Till sist kommer han upp men stöder inte på höger bak. Får tillkalla veterinär och räknar med att nu är det slut, men som tur var tyckte inte Ville det så han haltade knappt när veterinären äntligen kom efter 6 timmar, så nu är det vila kanske upp till ett år som gäller för hans del.

Sen kommer då min födelsedag, som vanligt tar jag och Per hundarna och går vår runda på ca 5 km, när vi nästan är hemma kommer grannens hund lös (en jakthund så den är aldrig lös i vanliga fall hemomkring). Per tar alla hundarna och jag springer mot gården och lockar hunden med mig, när hon kommer åt mitt håll går jag istället så det inte skall bli jakt. Hon kommer upp bredvid mig går en stund sen bara hoppar hon upp och biter mig under skinkan! Det blir vårdcentralen nästa och penicillin i 6 dagar.

Kan man hoppas att man kan få lite flyt resten av året, eller är det för mycket begärt????

Birgitta