Jaha så var ännu en helg över 100 mil och vad fick vi ut av det kan man fråga.

Var i Askersund i Lördags vilket var en annorlunda upplevelse endast 19 hundar anmälda men en jättefin utställning med en underbar organisation, våra hundar gjorde sitt och middagen på vägen hem var si så där.

Söndagen tillbringade vi i Ronneby även detta en mycket väl organiserad utställning där man tar hänsyn till utställarna men ändå ger utrymme för besökare. Dessutom är det den utställningen som serverar mycket god mat och inte bara snabbmat. Men det bästa av allt var cassandras CK, med tanke på att hennes utställningskarriär började med att hon morrade på domaren som i sin tur backade och gav henne all den morot hon behövde för att bli en bitch. Efter denna upplevelse har husse slitet sitt hår svurit en del samt engagerat sig i en massa olika sortes träning med denna dam.

I Malmö fick hon så sitt första gula band alltså en trea för sitt uppförande sedan följde en tvåa som gav en ny tvåa för att därefter lyckas ta en etta sedan var vi i Hässleholm där hon fick en etta med Hp. Sen föll vi tillbaka i Borås och fick en ny tvåa liksom i Segerstad, och i går tog hon en etta i Askersund för att idag få en etta med CK och blev två i sin klass.

Nu skall det tilläggas att ställa denna dam kräver etthundra procent för att hon skall uppföra sig hon tillhör nämligen dem med duracell i sig och har väldigt svårt för att fatta poängen med att stå still, bara att springa med henne kräver mer än man kan hämta på en dag. Men jag tycker det är värt det med tanke på att jag anser att det är den vackraste tiken vi har och att hon har så mycket att ge bara hon slutar upp med att tro att världen endast består av de som vill busa och leka.

Även om det är vår egen uppfödning så hoppas jag att hon kommer att få möjligheten till att visa upp sig och få det erkännade hon förtjänar gällande rasstandard.

hälsningar en trött men glad PÅL