Ännju en normal dag hos Larsson:s steg upp lite över sex tog ut hundarna på sin morgonrunda åt lite frukost duschade, åkte till Danmark för att rasta nästa hund.

Hade en av döttrarna med och eftersom vi inte ses så ofta var det väldigt trevligt att få bjuda henne på en middag där vi kunde sitta i lugn och ro och prata, ja det vill säga om det inte vore för getingarna som störde henne hela tiden vilket gjorde att det blev en snabbäten middag. Men vi hade en bra dag både med hund och i bilen sen skall vi ses i morgon till kräftbordet.

Gällande lillkillen så måste jag säga att nu börja mitt tålamod ta slut vill ha hem honom NU, vet att han har det bra hos Stina så det är inte det men jag vill ju så gärna börja jobba med honom vi har så mycket att ta igen, han är ju bara så fantastisk. Nu menar jag mentalt han har hela tiden koll på husse och frågar konstant vad som skall hända och detta kan man ju utnyttjta till fullo om man bara har tid ihop vilket vi saknar för tillfället.

Usch nu skall vi äta sen får jag snyfta för mig själv och försöka acceptera att det är som det är.

PÅL