Nu har Bello kommit hem igen han svarar bra på medicinen, Vi väntar fortfarande på det slutliga provet för att se om det är hjärninflammation. Hoppas givetvis på att han blir helt återställd men kan tyvär inte deltaga på utställning den närmaste månaden.

Gällande Shiraz väntar vi endast på att Stina skall ringa och säga att provsvaret kommit så kör jag direkt och hämtar hem honom.

För övrigt har vi precis varit på Hovdala och sprungit en halvmil, kan lova att backarna där är inte anpassade efter mina krafter. Efter rundan så kommer vi ner till en jättestor rastgård som kommunen ställt till invånarnas förfogande, husse är vid detta laget rätt slut och har lite svårt att hitta flåset medans hundarna rusar rakt in och ger järnet i en kvart Var får de all energi från!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

PÅL