Såja nu var höet inne så nu är det bara veden kvar saknar ett par kubik för att det skall kännas bra.

Shiraz har börjat äta motion brukar få igång hungerkänslan så även denna gång. Nu är det dax för min årstid alltså höst, den tiden då man inte blir svettig av lite arbete och allting luktar så där gott på kvällen och morgonen. Nej jag vill inte ha för mycket regn utan bara lagom temp.

Till helgen flyttar vår yngsta dotter hon och hennes pojkvän har skaffat en lägenhet i stan där vi hoppas de skal trivas. Hon har ju haft en tvårummare här ute innan som nu kommer att bebos av en av våra andra tjejer vilket vi hoppas skal bli bra och att hon kommer att trivas.

Djuren mår bra och funkar fint ihop ja Anna är lite sur på att det blev konkurans om husse tid men det går nog över. På tal om konkurans så sov lillkillen i egen säng i natt vilket han får fortsätta med.

PÅL