Såja då var nästan denna vecka med slut, personligen bryr jag mig inte så mycket om vilken dag det är men frugan har en speciell syn gällande helg.

Denna helg så som många andra innehåller utställning med hundar, nu hoppas vi bara det går bra. Gällande hundarna så har Bello hittat på en ny fritidssyssla nämligen att jaga älg, han och Kristin var ute i skogen häromdagen och helt plötsligt far en älgko med kalv upp framför dem Kristin förstod inte riktig vad som hände och det gjorde nog inte Bello iheller för han satte av efter kon. Som tur var så kom han tillbaka efter en stund med ett utseende som sa att han var rätt trött förmodligen hade de två cellerna börjat samarbeta och komit fram till att det kan vara rent hälsofarligt att jaga efter någon som är fyra gånger större än en själv.

Övriga djur mår för tillfället bra och det går i det vanliga lunket även Ville har bättrat sig lite ta i trä.

Sandra har nu lämnat boet och flyttat till stan med killen, vilket innebär att en av våra andra tjejer har tagit över hennes tvårummare där ute och fått lite mer av sitt eget.

Vinterförberedelserna börjar bli klara och det är bara lite småplock kvar innan man känner sig lugn, nästa förberedelse gäller två löptikar och hantering av lillkillen. Går nog bra.

PÅL