Häromdagen när jag kom hem så låg Wille ute i hagen och kunde inte komma upp, jag gav honom lite smärtstillande och ringde vetrinär som kom direkt. Nu har han ju varit halt till och från så detta var ju inte oväntat. Vi fick vända över honom på sitt friska ben så han kunde resa sig upp men sen var han så gott som trebent.

Efter att gett han mat och sett han uträtta sina behov kunde vi lägga tanken om fång åt sidan och koncentrera oss på benet som ej ville följa med, kontentan blev att vi bestämde oss för att ta bort honom så att han slapp lida en trebent häst är inget kul.

Jag och frugan ringde och arrangerade det hela så bra som möjligt dagen efter och gick ut i hagen för att titta till honom, visst har jag sett våra hästar far runt som fjabbar för men inte som denna gång, här skulle visas att vi inte var halt och Robin skulle demonstrera att det vi tänkte var helt fel han till och med stegrade sig och kickade till Birgitta lite.

Denna uppvisningen gjorde att vi fick tänka om så nu går han på smärtstillande några dagar till och sen får vi se vad som händer, visst är det fantastiskt vad djur förstår och inte förstår vi måste bara ha tålamod att lyssna ibland.

PÅL