Såja nu har vi varit i Danmark i tre dagar för att para Anna, allt gått bra så nu väntar vi bara på att se om det blivit något. Just tålamod i dessa ärenden är ju min starka jag har även fått diplom i tålamod ja nu hade jag inte tid att vänta tills de skrivit ut det så ni får tro på mitt ord.

För övrigt är det lugnt lillkillen har kommit på att det går att äta fast inte alltid och inte behöver man ta allt man serveras. men han går framåt ja det vill säga om inte Birgitta håller i kopplet och jag är där bak för då går han baklänges, visst är de roliga de där amerikanarna.

Bia och Cassandra är som vanligt och bägge mår bra.

Hästarna är det si och så med hade skomakaren här idag och verkade de, Robin är inga problem bortsett ifrån att han är väldigt uttråkad får se om jag får för mig att rida han i morgon. Alltid ett äventyr han har väldigt svårt för min sneda rygg och när Robin inte gillar något visar han det rätt ordentligt. Ville däremot har ont när man måste lyfta i hans ben, hovkrafts går bra eftersom Birgitta vet hur hon skall göra för att han skall slippa belasta sig för mycket men idag blev han lite för mycket med verkning, toge nstund innan han stod rätt igen.

Nej nu skall vi ta och städa klart så att man kan ha en liten förrätt klar till frugan när hon kommer, sitter alltid bra med lite mat innan hon går i stallet och sen får jag ju tid att tillaga en huvudrätt medans hon fixar sitt.

Lördag blir det Växjö skall bli skoj att få träffa trevliga människor och hundar.

Ha det PÅL