Ja så var det då dax för resultatet av Cassandras röntgen alltid lika spännande.

Denna gång var resultatet perfekt vilket känns bra, om det sen är enbart arv eller rätt motion gör sitt till vet man ju inte. Men i vilket fall som helst så har jag satt igång träningen på lillkillen idag nu är han bara 9 månader så det blir i lugnt tempo men poängen är att han skall hitta rätt travsteg och känna sig tillfreds i detta tempo. Att vandra våra rundor är inga problem.

Dessutom så har han börjat uppfostra husse gällande mat, i vanliga fall är jag rätt tuff vid matdax skålen är framme i femton minuter men sen åker den bort tills nästa mattid. Fast när det gäller den lille som har lite bekymmer med att äta blir även jag lite tramsig vilket innebär att lite grädde åker på men inget annat ja tills idag. Kvällsmaten sattes fram och de andra sväljer sitt på fem röda medans killen brukar behöva en tio minuter fast idag ville man inte ens lukta på maten utan bara strök omkring. Frugan toppade med lite köttfärs innan hon försvann ut i stallet, själv satte jag mig med en tidning han brukar nämligen vilja att någon är i rummet för att inte bli lite själv, men inte hjälpte detta.

Nu bar det sig inte bättre än att jag fick för mig att ta fram en skinkbit och lägga på maten och se på den, detta fick fram han att lukta och när han väl startat trillade poletten ner och sa till om att det fanns visst det en hunger så sen slank kvällsmaten ner. Gudarna skall veta att han behöver varje liten kula han får i sig men nu när vi ökat motionen så tror jag aptiten följer efter trots allt så äter han ca en liter mer om dagen nu än de första veckorna han kom hem.

Så nu är det dax att gå och ha lite tvagning så man kan slappa ner lite framför tv en stund.

Ha det

PÅL