Ja nu vet man att damen är dräktig tänk om man nu kunde välja vad man ville ha. Jag tänker som så att anledningen till att vi parar är ju egentligen att vi vill ha en ny tik gärna då en mantel med helvit front och full krage och som avslutning en vit svanstipp.

Ultraljudet visade minst fyra och då bara på en sida så det blir fler vilket är bra med tanke på valpningen för tiken ja alltså så att det inte bara är en eller två som blir för stora. En ny hane med bra täckning är ju inte heller fel, men det hade räckt med fyra fem stycken för min del. Nu är det som vanligt frugan tillåter inte att jag behåller för många så vi får nog snällt leta upp nya hem till de andra och hoppas de får det lika bra som våra andra valpar har det.

Vi har ju inte som intresse at få fram många valpar under vår tid som kennel utan snarare inrikta oss på få men bra kullar med inställningen att inte ta kull om vi inte själva är intresserade av att behålla någon. Sen har vi ju ett stort intresse för utställningar vilket gör att man är lite extra kräsen gällande anatomin och färg men detta kan man ju inte bestämma i förväg utan bara hoppas på.

Nåväl man får ta det som det kommer, så nu är det bara att vänta och se vad det blir förmodligen valpar hon nyårsafton eller dagen innan så det blir valpar som kommer med raketer och bomber för att ge det nya året en underbar start med allt vad det innebär.

Nä nu skall jag skala lite mandelpotatis och fylla lite kycklingfileer så vi kan få middag.

PÅL