Det är inte bara jul man väntar på utan även Cassandras nya syskonskara, så det blir både hårda och mjuka klappar.

Nu är det ju även som så att 2011 kommer vi att få internationella regler på utställning det vill säga färgutställning för Grandisar och det är ju med spänning man ser fram mot denna kull och hoppas verkligen att det skall bli några som för namnet vidare i ringen framöver. Personligen ser jag fram mot dessa utställningar som jag tror kan dra lite fler till utställningarna och att vi får en rättvisare bedömning av de svarta och blå samt att harlekin får komma till sin rätt.

Sen är det som vanligt upp till domarna att hålla standarn där den skall vara, många har befarat att det kommer att vimla av champions. Men det behövs inte utdelas några cert på en utställning om det inte finns några bra kandidater.

Men som sagt personligen ser jag fram mot dessa utställningar och hoppas att vi kan vara med och ge en bra konkurrans till alla andra fina hundar.

PÅL