Så kom den äntligen den vita helgen alla längtat efter, men håll med vist ser man det från en annan sida när det är en själv som håller i snöskyffeln klockan sex på morgonen för att frugan skall komma ut ur garaget. Men visst skall det vara vitt och knastra under fötterna när man är ute och går denna årstiden, hundarna tycker det är rätt kul men hästarna anser att det är tråkigt när vattnet fryser och man inte hittar mat ute.

På tal om hästar så har Robin fått för sig att han skall vara stygg vid Ville, hela hans hals var full med bulor och sår när de kom in igår. så nu får de inte vara ihop längre utan har varsin del av hagen gå i.

I går var töserna med respektiva hemma för att åka med till svärföräldrarna där vi hämtar gran det var roligt att se hela gänget plumsa ut i en halvmeter snö för att hitta den bästa granen, och när vi sedan tågade åter med granar sjöngs det julevisor längs med vägen. Allt avslutade med kaffe och dopp.

Med tanke på att alla var med tog vi bussen en underbil på vinterväglag den gör precis som den själv vill och tar inga kommando som helst, detta till Sandras förtjusning som blundade halva sträckan och ständigt påtalde att det gick för fort aven när vi stod still.

Nåväl alla är hemma i samma skick som när vi åkte och dessutom med den vackraste granen i skogen så vi är nöjda och belåtna. Nu skall vi som traditonen är förbereda mat till den 23 då samma gäng kommer åter för att sedan på kvällen fyllas på med bekanta till barnen från byn och då är det spel som gäller resten av kvällen.

GOD JUL på er alla och innan nyår har vi förhoppningsvis fått utökning i familjen.

PÅL