Ja nu vankar hon fram och tillbaka samtidigt som hon inte tillåter någon av de andra att gå in i hundrummet, där får bara hon och husse vara nu.

Julen förlöpte som tänkt lilledan var töserna med pare hemma och åt för att sen fortsätta med vänner och spel, nu är det så att våra flickor jobbar på olika barer i stan vilket innebär att de ofta jobbar till fyra på morgonen på helger. Nu är det så illa att man måste erkänna att åldern har hunnit ifatt vi gamla orkar inte vara med så länge på nätterna, men vi hade en mycket trevlig kväll.

Själva julafton firade vi hemma i Hörröd med släkt vilket alltid är trevligt, med tanke på Annas tillstånd vågade vi inte stanna så länge utan var tvugna att bryta upp efter maten för att åka hem där vi hade klapputdelning vilket var första gången som vi gjorde det själva.

Nåja nu gör vi egentligen inget annat än väntar på de små, för att inte tiden skall bli för lång har vi bjudit in goda vänner på middag i morgon som givetvis är införståddå på vad som kan hända. Själv tror jag hon valpar om tre dagar men för att vara på den säkra sidan så sover jag i hennes närhet från och med idag hon vill gärna ha sällskap annas vandrar och gnäller hon konstant.

PÅL