Ja så har man varit vaken i två dygn och belöningen blev valpar och en någorlunda pigg tik. Tösen började i gårkväll med att hässja och vandra vilket höll på tills i morse halvsju då första valpen kom sen blev det tre till på en timme, klockan fyra kom den sista så nu är man rätt trött men nöjd.

Nu gäller det bara att se till att de växer som tänkt och att Anna återhämtar sig, de andra hundarna har varit väldigt intresserade men blir inte presenterade än på någon vecka.

Eftersom vi kommer att ingå i färgprojektet på SLU även denna gång så kommer vi med tiden få resultat på vilka som bär på merl respektive harlekingen alltid lika intressant med tanke på framtida avel. Det finns ett par hanar jag gärna vill ha kvar i närheten för att kunna ställa ut och speciellt då med tanke på kommande färgutställningar år 2011. Tyvär blev det ingen manteltik som jag ville men man kan inte få allt, måste bara tillägga att vi är nöjda med de vi fick och hoppas att det blir möjlighet att presentera de flesta i ring de kommande åren.

Nu är det dax för en macka och sen sover vi lite i skift den första tiden innan man känner sig trygg.

PÅL