Så har det gått några dagar och allt börjar komma till normalitet, som tur är har birgitta semster vilket innebär att vi hjälps åt med passning. Vi har ett rum till valpar och mamma där vi brukar vara med de första två veckorna så att inget fel skall inträffa men då utan att inkräkta på mammans del utan hon får naturligtvis göra allt arbete ändå från födsel och vi går endast in då vi anser det är fara o färde.

Måste även tillägga att Anna är jätteduktig som mamma och alla valpar är tidiga sällan man ser en dag gamla valpar som ställer sig upp på alla fyra vilket är jättekul. Har inte börjat titta över dem ännu riktigt gällande täckning och dylikt utan vill vänta tills de är lite äldre skall gärna både se och höra innan man börja hantera de för mycket anser jag. Men generellt är jag nöjd med det som kryper runt där i inhägnaden.

Nu börjar det närma sig Göteborg vilket innebär att Birgitta får ta över här hemma några dagar men det skall inte vara några problem. Nu hoppas man bara man får sova ut ordentligt ett par nätter det är ju inte bara valpar som tar plats i detta hus utan här finns ju även både barn, vuxna hundar och hästar samt oss själva och alla behöver sitt för att fungera. Sen har det ju varit förbannat kallt den sista tiden vilket gör att hundarna inte bör gå för långt och sedan skar lillkillen upp tassen igår så visst har man att göra , men som sagt det är självvalt och ingår i vår normalitet.

Sov gott

PÅL