Ja nu har det gått två veckor sen de små kom och de är redan uppe och går på alla fyra de flesta har öppnat ögonen och alla har fått namn.

Nu börjar de bli personliga samt få lite orientering gällande att inte ligga i avföring och att lätt hitta mamma. Jag har även lärt mig deras ljud rätt bra nu och vet ungefär vad som händer genom att lyssna rätt kul. Nästa vecka blir det kloklippning. Får nog ge frugan rätt i att vi bör sälja några men skulle gärna vilja ha ett par hanar på foder i närheten för kommande utställningar år 2011.

Är även väldigt förtjust i de svarta tikarna har hela tiden varit väldigt framåt och vågar ta för sig. Den stora harlekinen stannar nog i Nävlinge han har väldigt svårt att vara utan mamma den som alltid ligger i ansiktet på henne så fort han får chansen.

Det är nu man börjar fästa sig lite vid de som individer vilket är kul. Fast man önskar att man fick sova lite ibland.

PÅL