Nu har de blivit två veckor och två dagar och är uppe och går riktigt bra samt att de har börjat småkivas med varandra. Tyvär så har de inte riktigt fattat poängen med att göra sina behov på ett och samma ställe men det kommer.

Nu när det är bestämt att vi skall ha färgutställning från och med nästa år då dessa småttingar blir ett år skulle det vara kul att få med några stycken i ringarna runt om i Sverige för att se vilken bedömning de får. Nu handlar det ju inte bara om utseende utan även om hundarna vill eller ej, vissa visar ju rätt tydligt att de avskyr detta med utställning och då får man hitta på något annat anser jag.

Vintern håller fortfarande i sig här hemma, hade hoppats den skulle avta lite nu så man kan få ut de små om ett par veckor men då får det inte vara för kallt. Alltid bra med träna rumsrenhet så fort som möjligt för att lättare få in poängen .

De stora hundarna anser att husse lägger för mycket tid på Anna och de små nu så det får också bli en ändring på detta, Cassandra har legat på latsidan nu i två veckor vilket inte är bra hon blir lätt överaktiv Bia bryr sig inte lika mycket bara hon får vara med så är det ok lillskiten däremot har börjat bli lite bättre med sina matvanor blev en liten ändring när han fyllde ett så nu hoppas vi det håller i isg så han kan lägga på sig lite. Har fått höra av de äldre uppfödarna att om man inte fått hull på hunden innan arton månader är det kört, nu håller jag inte med om detta framförallt för vi bevisat motsatsen med Akis men även för att det går alltid att lägga på bara man inte är stressad vilket jag tror är en stor anledning till att vissa inte lägger på och även en stor bov gällande magomvridning. Men som det verkar så håller Shiraz nog på att hitta hem så nästa år hoppas jag vi kan visa upp han i sin fulla blom.

PÅL