Nu har vi nått den tiden då de små börjar leka lite mer på allvar vilket är väldigt gulligt en liten stund, för alla er som inte haft någon kull vill jag bara påpeka att det har ingen charm på nätterna. Idag var jag lyckligt lottad det vill säga i morse när jag skulle gå upp för att gå till stallet hörde jag min fru säga ligg du jag kan ta de idag. Bortsett från när tre fullvuxna Grandisar hoppade in i min säng med snö mellan trampdynorna och iskalla nosar så sov jag till niotiden gissa om det var skönt. Stallet avser hästarna valparna bor govetvis här inne det vill säga precis bredvid mitt sovrum och nej inte är det ljudisolerat där finns inte ens en dörr.

Snön ligger fortfarande tre decimeter hög i skogen vilket gör rundan lite mer krävande men inte äter lillkillen mer för det tror han lagt in sig på att bara precis ta in för att fungera och inget mer. De övriga är som vanligt det vill säga gömmer vi inte maten tar de allt och lite till de har nämligen en annan tanke än Shiraz de anser att man skall äta så mycket som möjligt för man vet aldrig när det tar slut.

Nej nu får vi se om det blir någon sömn natt skulle inte sitta fel, frugan har revision i morgon gällande G-D klubben så jag fick i uppdrag att tatjejen med till stan för att handla kläder så som jag älskar att gå i klädesaffärer blir det nog en bra förmiddag.

PÅL