Nu har de små tagit på sig skepnaden av att vara tonåringar det vill säga vara uppe helva natten och föra ett jäkla liv för att avsluta med att tvinga en annan att gå upp och ge de nattamat vid halvfem för att de äntligen skall gå och lägga sig. Efter att intaget ett sent mål eller en fruktansvärt tidig frukost så somnar de äntligen sen ligger de där och knorrar så där mysigt ja det vill säga om man inte var i halv dvala för att tillgodose sig deras charm.

Dessutom var det tio grader kallt när jag stapplade ut i stallet för att ge pojkarna lite mat, även hundarna ansåg det vara kallt så alla följde med in i stallet för att få lite värme. Ville är fortfarande halt och jag tror inte han kommer att kunna hantera detta länge till i helgen var det dax att vända han igen för att kunna få upp honom det känns inte bra.

Jag sitter här för jag trodde jag skulle få hundmat idag det är också anledningen till att jag har druckit tolv koppar kaffe men nu blir det nog soffn en stund gäller att passa på nu när de små är mätta och trätta.

PÅL