Ja så var det dax igen snö och blåst undar hur länge det täker hålla på, våra valpar får ju inte se utsidan innan de är gamla om det skall hålla på sä här.

Just nu håller de på att riva den andra delen av huset, ja alltså jag har flytt in hit med en massa grindar bakom mig. På tal om grindar lille Shiraz har inte riktigt förstått poängen med desamme utan utövar fjorton meter häck här hemma dagligen när jag går fram och tillbaka med mat och dylikt till de små hoppar han efter som ingenting han hoppar även in till valparna när jag stängt för att de skall äta vilket gör Anna rätt sur för hon kommer inte in.

Tror att någon där uppe anser jag skall hålla mig inomhus idag och göra lite hushålls innefattande sysslor, kan nog hålla med om att damsugaren skulle behöva komma fram lite så det är väl lika bra.

PÅL