Ja så var man åter i brottens värld, det hände i går kväll och det var ju inte avsiktligt. Jag satt vid tv och såg lite fotboll när jag hör hur Anna försöker läxa upp sin dotter Cassandra som nuförtiden blivit så pass stor att hon inte accepterar att läxas upp av mamma. Resultatet blev således att hon käftade emot så pass att Birgitta skrek på mig varpå jag for upp och satte fart för nu jäklar skall det bli ordning, på vägen in blev jag varse om att våra grindar har trösklar och det var på en av dessa som brottet skedde.

Min tå var inte stark nog att stå emot en direkt träff mot detta stålmonster utan fick ge vika, det vill säga den vek sig på mitten så nu sitter jag här med en tå som tar rätt mycket uppmärksamhet var gång jag rör mig. Hundarna jio de slutade upp med sin aktivitet för att begrunda en galen husse som inte har en tillräcklig smärtgräns utan gnäller för det minsta.

PÅL