Så nu äter de små kvällsmat, det är alltid en viss tjusning att mata de små. Vi har ju våra valpar inomhus ihop med alla de andra (o)djuren vilket är både kul och jobbigt. När man häller upp maten till de små och kallar på de så rasslar det till från alla olika hörn och sen kommer de som lämmlar och det gäller verkligen att håla ordning på sina egna fötter så man inte trampar på de, direkt efter kommer de stora för att se om det kan bli lite rester och sen har vi ju mamman förstås som nog skulle svälja en valp också om den bara var tillräckligt nerkletad med mat.

Hela den här cirkusen som vi för tillfället upprepar fem gånger om dan fyra från och med i morgon tillhör lite av det stressiga i valphantering alla som haft valpar vet vilken aktivitet som föregår mat för att sedan fortsätta direkt efter mat och vad det innebär med byte av tidningspapper samt torka och tvätta efter de som hellre vill ha något att läsa under utförandet av sina behov än att göra det direkt på tidningen. Idag smet jag ut till datorn och lämnade över till frugan än så länge är det tyst så jag förmodar hon gör något annat och de små får göra som de vil, jag undrar om det är kvinnor över lag eller endast min som tror sig kunna göra mer än en sak åt gången fast resultatet alltid blir det samma det vill säga en sak blir klar och allting annat är halvfärdigt för en annan att slutföra.

God natt PÅL