Ja då börjar det återgå till det normala det vill säga lillkillen har efter någon veckas aptit slutat igen, har börjat fundera på om han kan tor han är en björn som laddar för att sedan gå i ide. Skit samma nu får han gå och hålla på med sitt. De andra småmonstren har börjat ta över huset totalt samt att de lärt sig att om man inte får som man vill kan man ju alltid gnälla en timme eller två.

Var med fugan i helgen för att titta på häst gällande att Ville hänger nog inte med så länge och då behöver Robin en kompis, blir nog en andaluser tror jag de heter. Carola visade oss även sin hingst ras som jag inte heller kommer ihåg men vilken kille mankhöjden var högre än jag, man och svans helvit kropp vit med ett lite inslag av mörkt skimmer i ansiktet som gjorde att han såg ut som han var marmorerad. På tal om ansikte ett av de vackraste hästhuvud jag haft äran att få stå och kela med (att vara så stor och så gosig inger respekt) han var bara så helt fantastisk att hade man varit trettio år yngre hade det blivit häst istället för tjuriga hundar.

Börjar bli allvarligt trött på den vita skiten som hålls kvar av den tråkiga kylan, har haft ute valparna trots kyla men det blir inga längre runder känns kasst med tanke på att det inte går att jobba med de så som man vill. Ja ja det blir säkert hundar av de ändå skall ta lite nya bilder nästa helg nu börjar man kunna se vad det skall bli av dem och inte för att skryta men visst skall det bli roligt med färgutställning när man har en sån här ´kull de blir ett lagom till 2011 man kan ju alltid få hoppas eller.PÅL