Söndag står det i kalendern och visst känns det så en viss stillhet råder även bland djuren. Fick hem min nya bil igår så nu återstår det bara att regga om den till lätt lastbil och bygga en bra bur till hundarna sen är vi igång igen.

Tjejen har haft fullt upp med disco i fredags och kalas igår själva hade vi besök av frugan syster och man igår, alltid lika trevligt sent men det är ju som sagt söndag idag och inga större krav ställs. Hästarna börjar visa att detta skall nog bli bra, har inte riktigt presenterat mig för killen utan bara varit, vilket resulterat i att han kommer vid namnkallning och står kvar när jag närmar mig honom för att ge en bit äpple eller bara för att klappa honom lite samtidigt som vi byter några ord. Inga problem att få in honom på kvällarna och han verkar acceptera vår mat så nu återstår det bara för mig att bli inbjuden till hans tanka så vi är på samma nivå.

Har blivit tillsagd att det inte går att rida honom för då slänger han av en direkt, men måste erkänna att det finns en dröm om att få följa med barbacka när han visar upp sig men för att detta skall hända måste jag bli godkänd av honom.

De små odjuren här inne växer så det knakar och har man inkomster blir det utgifter med andra ord fullt upp även där. I dagens läge är det fyra oplacerade vilket jag inte kan säga känns bra men vi får ta det med. Visst får vi många förslag men vad är det med folk som mailar en förfrågan och när man besvarar den med att det vore bra om de kunde ringa för mer info aldrig hör av sig. Finns det verkligen de som säljer valpar genom mail utan ens prata med köparen, jag kan ha en förståelse om man bor hundra mil ifrån varandra men visst tusan har man minst telefonkontakt ett antal gånger innan man säljer.

Det är mycket jobb med många hundar men jag behåller hellre mina än placerar de hos någon som inte vill gära en bra presentation av sig själv för att visa de verkligen tänker ta hand om våra små gremlins.

PÅL