De små monstren tror att de är smartare än jag ha!.EN sak är säker detta är inga djur man skall trimma utan snarare plocka ner.

Ett försök att trötta ut de små ordentligt är att ta ut de i snön, nu har de byggt upp så mycket mod att man inte stannar kvar hos husse utan far runt i hela området men det är bra för då blir de trötta jättetrötta. Efter de varit ute en stund ser man att de börjar fysa och då är det dax att ta in dem igen sen sover alla gott, det är i dessa tillfällen jag passar på att göra annat som idag då jag tog de stora och gick ut för att skotta lite snö amt mocka och fjäska för den nye. Vi var nog ute i en och halv timme för att sedan börja bli sugna på kaffe, redan när jag öppnade dörren förstod jag att de små hade blåst mig totalt.

Inte nog med att alla skor hade fått för sig att ha möte över hela hallgolvet de hade dessutom bjudit in lite sopborstar filtar och diverse oidentiferbara saker, skall tillägga att de var tyst i hela huset men som på en given signal for de fram från alla håll och kanter enbart för att skratta lite hånfullt och direkt efter försvinna. Visserligen växer de fort men är fortfarande små nog att komma in lite överallt det tog nog en tjugo minuter innan jag hade lyckats få in alla i hagen igen och efter en stund hörde man det där lilla brummande ljudet som tyder på att nu är vi trötta och nöjda, fast det var ett par som fnittrade till när jag satte foten i en lagom liten hög som någon lämnat vid dörren. Visst är det kul med valpar fast ibland önskar man att de var lite mer vuxna och kunde uppföra sig ja inte för att mina stora kan det alltid men det är en annan historia nu är det dax för kaffe och macka.

PÅL