Man säger att gud testar de hon gillar för min del får hon lov att sluta gilla mig för jag orkar inte mer nu. Ibland känns det verkligen som att allt och alla är emot en fast denna helg har jag bestämt att inte göra mer än jag vill det blir förhoppningsvis långa rundor med hundarna och ett antal timmar i både säng o soffa. Ikväll är det ju hockey på vettig tid vilket innebär rast vila ro.

Tyvärr så har jag Bia på sjukhuset nu skall kapa av en bit av svansen på henne eftersom tippen höll på att ruttna efter en skada, sen har vi en lillkille som fick nässelutslag när vi bytte foder just nu ser han helskön ut, vet inte om man får säga så om en sjukling. Vet ringde precis och berättade att jag kunde hämta svansen så behöll de hunden eller om det nu var tvärtom ja vi får se.

Jag vet att jag borde mockat och sånt men just nu får jag varken rygg eller axlar att fungera riktigt har dessutom en tumme som lagt av bara sitter där och skriker så fort man rör på den visst kan de där små lemmarna vara besvärliga ibland.

Ta det nu lugnt därute i snöovädret alla hotar för ( är rätt säker på att tv slutar fungera lagom till hockeyn) det skall ju testas.

PÅL