Jag var uppe riktigt tidigt idag men har fortfarande inte fattat varför.

Jag har däremot insett att hon där uppe inte håller på att testa mig utan har helt enkelt bestämt sig för att ta dö mig sakta men säkert visst vore det bättre med en blixt eller något men nej det vore nog lite för barmhärtigt. Slit ut dem en i taget.

När jag var ute och gav hästarna hö kunde jag inte låta bli att fundera lite på hur det går om all denna snö smälter fort, det finns tjäle som gör att vattnet inte kan gå ner och jag tror inte våra dagvattenavlopp orka med så mycket på en gång. Tänk om våren kommer i Småland samtidigt, ibland är det skönt att bo på en ås.

Frugan är hemma idag så hon har fått göra allt det där med djuren som jag brukar så nu har hon gått och lagt sig för att orka med fantastisk vad vissa orkar. På tal om frugan så blev hon inbjuden till en grupp som heter vårtecken visst vill man hoppas men vårtecken de finns ca en halv meter under snön just nu.

Dagens goda gärning var att jag hjälpte en gågel loss som fastnat i talgbollarna han flaxade och hade sig men blev glad när han kom loss.

Snö på er