Tre av de små har flyttat till nya hem och den fjärde packar på onsdag sen har vi bara tre kvar.BARA det vill säga tre otingade två killar och en tjej visserligen är det skoj att träna upp och ställa nya men med tanke på att de är i samma ålder och vi har en kille på ett och den yngste tjejen är snart två så är det inget drömsenarium man står i.

Måste erkänna att det hade känns bättre om man hade två intressenter på dessa figurer, men det är väl någon mening med detta med får jag bara sova någratimmar i sträck så kommer jag nog på vad, skall inte skylla på de små vad det gäller sömn för de sover faktiskt mellan nio och sex nästan var natt.

För övrigt så händer det inte så mycket ja utan att det töar då det vill säga nu är det verkligen dax för gummistövlar om man inte vill bli dyngsur ja menar inte ens hästarna går ut mer än nödvändigt. Fast Cassandra och Shiraz hade kul idag de hittade en hörna där de kunde rymma ut sommarhagen och hade ett race utan dess like det hela slutade med att grannen ringde och undrade om jag inte hade någon koll på mina hundar idag vilket jag fick erkänna att så var det nog.

Allt gott har ett slut och de trötta två kom så småningom åter för att visa husse var han slarvat med stängslet så det blev lite spikande för min del så det inte skall upprepas.

PÅL