Sitter och väntar på att Kristin skall komma och hämta Dino 1 och sen är det bara två kvar vilket innebär att de får gå fritt i huset för att lära sig hur det går till och jag får möjlighet att storstäda.

Dafnes flyttade tidigare idag till vad som kändes ett bra hem där han får mycket omtanke. Lilla dizza känns både rätt och fel att ha kvar hon är ju bara för söt men som sagt tidigare en riktig liten bit…….. men vi får ta det som det kommer.

Vi har ju nyligen bytt bil så jag måste få ihop en ordentlig bur i den nya så att vi är klara för årets utställningar sen hade det inte varit fel att träna de fyrbenta också vilket jag hoppas det blir lagom med barmark till inom kort ingen av oss gillar snö så där mycket. Cassandra är tänkt att ta till Malmö utställning så hon måste springas i form oavsett väder och husses kondis. Shiraz har även han ett gediget program att se framemot men jag önskar lite mer hull på honom innan han ställs ut mer, men det kommer.

PÅL