I dag är det fem år sedan vår första kull kom och nu sitter man med två små igen och undrar var tog tiden vägen. Det har varit fem mycket intressanta år där vi fått lära oss mycket både om människa och hund, i ämnet hund och avel tror jag att man aldrig blir fullärd med tanke på att det händer så mycket i forskningens värld både på gott och ont. Personligen vill jag däremot säga att jag är mycket klokare idag än för fem år sen vilket jag hoppas följer med i vår avel.

Kunskap är ju alltid en färskvara som måste uppdateras hela tiden och inte kommer gratis, men har man ett intresse är detta ju inget besvärligt. Vi är nu inne på vår fjärde kull och anser mig kunna se en framgång i dessa små liv ja en nackdel är ju just liv de är lite för mycket av bus och energi i sig samt att de inte tillhör de lättskrämda utan är både framåt och innåt i allt hela tiden. Men det känns som vi hittat bra och omtänksamma hem till de som har flyttat så det går nog bra.

PÅL