Så börjar då snön ge med sig och man kan se gräs på vissa ställe underbart.

Cassandra och jag var ute i skogen idag för en premiärtur på löprundan skitskoj tyckte Cassandra framförallt då nerförbackarna som var rena isbanan då husse fick leka pulka, men vi kom hem i en och samma bit. Gällande Shiraz så är det hög tid för träning så idag tänkte jag lära honom cykla vilket man hör många gör med sina hundar. Våran hund är nog inte så smart han vägrade sitta på sadel ville absolut inte hålla i styret och att trampa på pedaler skall vi inte bara prata om, det får nog bli som vanligt att jag får göra allt jobb medans han bara springer bredvid och tittar på. Har även försökt få upp han på löpbandet men han ansåg även detta vara till för de som inte kan gå ut. Skam den som ger sig ikväll får han följa med ut på gymmet så får vi se om han vill lyfta lite vikter i stället eller rent av ta en runda med boxbollen. Har tänkt på hopprep men han har ju inga tummar så det blir svårt för han att hålla i det, men snart har vi löptik hemma då kanske även han får för sig att löpa lite.

PÅL