Visst är det härligt att bli uppläxad av en trettonåring som berättar hur det verkligen fungerar här i livet. Man vet inte om det ens är lönt att försöka förklara eller bäst att hålla tyst, fast nu är ju inte jag den som har lätt för att vara tyst. Att ställa de till svars är ju meningslöst för de har ju inget att komma med bortsett från nosighet och trams.

Fast ibland skulle det vara kul att testa de ordentligt så som att sluta laga mat inte göra några inköp på det dagliga så som toapapper tvättmedel o, s,v fast då blir man anmäld och får på huvuet för det i stället. Nej man får nog snällt ställa in sig i linjen om att man skall INTE lära dagens ungdomar något om moral eller etik utan enbart vara inställd på sitt eget ego.

Tänk nu om vi gjort likadant med våra hundar det vill säga skapat lagar som säger att de själva skall få bestämma och att det är förbjudet att tillrättavisa de, med tanke på storleken på våra hundar kan jag lätt lova att jag skulle inte vilja ha de inomhus om så vore fallet. Så jag tror jag fortsätter att försöka fostra i den tro att det kan ha en lite betydelse längre fram i livet och om inte så har jag iallafall gjort ett bra försök.

PÅL