Om någon säger till mig gå inte in till tigrarna så lyder jag, även om man blir tillsagd att inte mata isbjörnarna lyder jag. Men om man placerar en häst hemma hos mig och säger denna får ni inte rida på för att han kastar av alla som försöker något, ja då blir det svårt att lyda.

Alltså han går i min hage vi pratar varje dag det är mig som de ser först på morgonen o,s,v klart man lär känna varandra lite. Idag när jag kom från stan så hade Birgitta sadlat och suttit upp på Robin och den andra killen stod i box och ylade ja det vill säga gnäggade samtidigt som han gick fram och tillbaka, han var alltså lite förtröden för att han inte fick vara med. Frugan sa till mig att jag skull jonglerar med honom vilket jag såg som omöjligt kan inte ens jonglera med boll än mindre med en häst. Istället tog jag ett långt rep och satte i grimman och lät han sedan springa runt lite, personligen anser jag att detta är något av den tråkigsate formen av träning som finns skulle inte själv vilja springa runt runt hela tiden blir ju bara yr och illamående.

Så alltså handling in med killen i stallet borsta av han lite satte sadel på ännu inga stör protester så på med lite grejor där framme så man har något att hålla i och sen ut i hagen, innan jag satte upp sa jag till han att om det kändes fel så var det bättre att han bara stannade istället för att försöka förpassa mig till något annat ställe och detta lovade han.

Nu är det rätt bra att jag inte kan rida för en kille som denna som kommer från den högre skolan blir lite fundersam när en sån som jag sitter upp där ställs nämligen inte några större krav utan han får liksom lära mig hur det skall vara ungefär som äktenskap man sätts iskola från dag ett och sedan förväntas det att man skall lära sig allt de vill utan ha några egna önskemål.

Idag blev det en kort men trevlig tur så nu får vi fundera på om detta är något vi skall jobba med eller om jag skall hålla mig till en kommendora i framtiden, man är ju trots allt bara en man så det går inte att sätta för stora krav på en, nähä nu är det dax att köra och träna valparna sa frugan jag tyckte.

PÅL