Det där med att tala samma språk har ju sin sida, vuxna till tonåringar, chefer till anställda, fransmän till engelskor sen har vi djuren.

Vi har ju som sagt en hästkompis till våran häst fast inte uppträder de som kompisar alltid, den här killen är förmodligen tränad av de lite bättre för att bli lite bäst. Jag kan inte rida utan åker häst som ungarna säger vilket även det har sin charm ,det händer iallafall mer när jag är ute än med andra. Men åter till språk jag har ju blivit varnad för att han inte är pålitlig utan slänger av alla som försöker göra något, så min filosofi blir att låta han göra vad han vill.

I går satt jag upp igen för att gå en runda i hagen och efter att i femton minuter försökt få fart på honom så gav jag upp och släppte tyglarna och sa till honom gör vad du vill och då gick han bort till staketet och tittade ut. Kanske är det så att han bara längtar tills att jag tar ut han för att då slänga mig och sätta av i full galopp samtidigt som han sjunger FRIhetens sång ja ja vi får väl se,.

Nu blev det inte av igår är som sagt gift och får såleds inte själv bestämma vad som är roligast eller inte, tog istället av honom hans sadel och hoppade upp barbacka för att än en gång säga till honom gör vad du vill , denna gång resulterade det i att han gick en runda i hagen ungefär som om han hade ägg på ryggen för att sedan stanna och stå still tills jaq ramlade av av uttråkning.

Nej det där med språk är inte lätt får nog ta en kurs eller skola mig i språk känner att det behövs lite nu.

PÅL