Förr i tiden sprang man både barn och vuxna sprang idag springer man på olika sätt det finns en uppsjö av olika springstilar. När man väl har hittat sin stil finns det lika många skor och strumpor som passar just din stil, jag har hittat min stil springer numera chi-stilen ja det vill säga jag sprang i går idag kan jag knappt röra mig.

Vaknade klockan fem i morse med behovet av att besöka toa satte ner bägge benen på golvet och upptäckte en ny muskel som presenterade sig genom att skrika så att hundarna vaknade inget annat att göra än att släppa ut de och själv utföra mina behov. Tog sedan in de två små i sängen för att få sova ett par timmar till int fan ville de små sova nu skulle det busas vilket gjorde att de stora ansåg sig vara åtsidosatta Shiraz lyfter som en älg och är sedan i sängen Anna är korsad ´med en buffel så hon bara går rakt igenom grinden vilket innebär att Cassandra kan gå rakt in, de närmaste två timmarna ligger jag med benen utanför sängen två galna valpar som tävlar om vem som kan uppföra sig sämst. De stora turas om att ligga på husse dettta slutar i att jag går ut till hästarna och servera frukost.

När väl cirkusen lagt sig och frugan fått i sig frukost så tar vi de stora på en timmes vandring där vi mötte en kvinna med en liten goldenvalp som Shiraz direkt fick förr sig att han var drabbad av rabies så nu är ryktet igång om galna hundar hos Larssons. Därefter for vi till stan med de små för att hälsa på våra döttra och hämta deras hund ja för att göra en läng storie kort ett nytt kaos som slutatde väl. När vi så kom hem bestämde vi oss för att sadla upp som jag skrivit innan får man inte rida den ena killen så idag bestämde vi oss för att rida ut, ibland skall man lyssna på goda råd men då hade det inte hänt saker och ting.

Robbe var lite halt och min kille blev väldigt fundersam först fick jag inte sitta upp och när vi sen kommit överens om att jag fick pröva så hade vi lite stegringar lite skuttar hit och dit för att sedan stanna upp och fundera på vad vi ville. Killen är mycket väl skolad och jag är väldigt novis så vi tog beslutet att pröva efter att han backat femtio meter släppte jag tyglarna och satte mig rakt upp med en tanke på en kall öl då slutade han att fjanta och satte istället av i en så kallad fin trav , frugan sa att det såg väldigt vackert ut medans jag inte riktigt kunne fatta varför han inte bara kan gå som en vanlig kuse.

Kontentan av denna upplevelse blir att han vet inte riktigt vilka krav som ställs och mitt arbete består i att lära honom att det inte finns några krav utan vi skall bli ett det vill säga vi gör det vi vill oavsett vad andra tycker och tänker med andra ord en bra Lördag så här långt.

PÅL