Ja så har jag då gjort det, man känner sig lite skyldig. Gick runt lite efteråt och tittade för att se om någon hade märkt det, men allt verkade som vanligt inte ens djuren anmärkte på det. Har hört att andra gör sånt rätt ofta och att man inte behöver skämmas för det men visst känns det konstigt vet ju inte om man skall tillhöra någon speciell grupp nu eller om man kan fortsätta som vanligt. Frugan gör det rätt ofta på helgerna fast aldrig på vardagar hon säger att det passar sig inte, har även hört att det inte har med någon viss ålder att göra fast det är vanligare bland de små och de äldre och nu även vi mitt emellan.

Jag har ju alltid sagt att det inte är något för mig men nu när jag prövat så måste jag säga att det var riktigt skönt och visst finns det en risk för att det kommer att hända igen. Så till alla er som inte provat kan jag bara säga testa gör som jag sov middag.

PÅL