Ja så var det då dax för lite sol, kan ju inte påstå att jag tillhör den typen som kan ligga timme ut och timme in och steka, har liksom aldrig haft ro till det. Vad gör man då i stället för att sola för att jobba i värmen tillhör ju inte heller det bästa ett tips är städa källaren kanske inte det roligaste men väldigt svalt.

Djuren blir också de väldigt slöa i värmen orkar knappt kivas med varandra och springa får man göra på morgonen eller sen kväll. Robin har ätit för mycket av det gröna gräset så han har fått gå tillbaka till vinterhagen för lite vila, hans kompis anser det vara lite trist däremot att behöva vara sjukkompis. Nu är det som tur är Sverige och Danmark redan fyra så då kan man ju med gott samvete sitta inne några timmar och sen får man se om andan faller på att göra lite mer ute.

I morgon skall jag ta en runda till tippen nu efter vårstädningen och sedan får man vara stortösen behjälplig med körning när hon nu flyttar igen, vilken tur i ordningen har jag tappat räkning på men tror inte det är sista gången.

PÅL